Escola d'Hivern

Ja tenim a punt la formació d'hivern per a docents de secundària i batxillerat. Formació contínua de qualitat, en diferents àmbits i matèries, i fent èmfasi en aspectes d’interès per a la pràctica docent, tant metodològics com de contingut. Inscripcions obertes!

Preparació d'oposicions 2024

6.947 places convocades per a la convocatòria ordinària del 2024! Si vols accedir a la professió docent en l'ensenyament públic, nosaltres t'hi ajudem. Consulta la programació i inscriu-t'hi!

Forma't al teu ritme

Forma’t quan vulguis i des d'on vulguis mitjançant els cursos en línia de la nostra plataforma. La nostra formació en línia asíncrona et permet escollir el teu ritme d'aprenentatge, sense horaris fixos ni necessitat de desplaçar-te.

CAMPUS

 

La Universitat Sènior, oberta a tothom!

La Universitat Sènior ofereix cursos de diverses matèries, com música, art, història, literatura, escriptura, cultura clàssica i anglès, que s’imparteixen durant l’any acadèmic, entre els mesos d'octubre i maig. No us la perdeu!

Troba la formació que busques!

Cursos, activitats, jornades i seminaris

 

CODI DEONTOLÒGIC DE LA PROFESSIÓ DOCENT

 

Autoregulació
professional
i compromisos

 

Cursos MCDD

Ja us podeu inscriure a l’oferta formativa per assolir i certificar el teu nivell de competència digital docent: A2, B1, B2, i formació de centre. Formació gratuïta.Places limitades!

COL·LEGIA'T

 

 

Sumem
plegats per
l'educació!

L'Espai dels col·legiats, nova aportació

No us perdeu el nou article del nostre col·legiat Pere Martí, "A l'entorn de la lectura", molt recomanable tant per a docents com per a famílies.

Notícies

El Col·legi es reuneix amb una delegació universitària xinesa

Avui al @cdlcat s'ha celebrat una reunió de treball amb una delegació xinesa universitària de la província de Zhejiang, en què s'ha tractat la possibilitat d'intercanvis d'estudiants entre la Xina i Catalunya.

La Intercol·legial: Decàleg de compromisos en l’àmbit de la discapacitat

El 30 de novembre, l’Associació Intercol∙legial, que representa més de 100 col∙legis professionals amb més de 250.000 col∙legiats de tots els àmbits professionals, va presentar, en el marc d’un acte celebrat a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el “Decàleg Intercol·legial de compromisos en l’àmbit de la Discapacitat”.

El Col·legi visita Josep Vallverdú a Balaguer

Dijous 23 de novembre, vam tenir l'honor de visitar Josep Vallverdú, a qui vam fer una profitosa entrevista que sortirà publicada al número de la Revista del Col·legi del 2024. La trobada va tenir lloc al Museu Comarcal de la Noguera, que acull també una interessant exposició d'il·lustracions, "Vallverdú, el mot dibuixat", una faceta poc coneguda de l'escriptor.

Àlex Rocas, nou degà del Consejo General de Colegios de Doctores y Licenciados

En la reunió dels dies 17 i 18 de novembre, Àlex Rocas, degà del nostre Col·legi, ha estat elegit degà del Consejo General de Colegios de Doctores y Licenciados de Espanya, òrgan de representació dels 27 col·legis professionals d'aquest àmbit existents al territori espanyol.

Joan Domènech i Moner, in memoriam

Ens unim al condol per la mort de Joan Domènech i Moner, col·legiat nostre honorat amb el Premi Ramon Fuster i delegat del Col·legi a Girona fins al 2022. Mestre i historiador, era un home savi i molt estimat. Se'n va una generació insuperable. Ens queda el seu llegat fruit d'una important trajectòria. DEP.

Convocatòria Joan Oró d'Ajuts per al Foment de la Cultura Científica a Catalunya

La finalitat d'aquesta convocatòria és l’atorgament d’ajuts per fomentar i enfortir la divulgació científica en català, potenciant especialment el talent jove i les propostes audiovisuals. Es farà una especial atenció a les propostes que tinguin un impacte en l’àmbit rural a Catalunya. El termini per presentar els treballs és el 13 de novembre.

X Festival de Filosofia Barcelona Pensa

De l’11 al 17 de novembre, tindrà lloc la desena edició del Barcelona Pensa, amb debats, conferències i taules rodones en diversos espais barcelonins. Com a col·laboradors del Festival, us convidem a assistir-hi!

Tornen els Premis Educaweb

Els Premis Educaweb 2023, ja en format presencial, es lliuraran el 23 de novembre, a Barcelona! Uns premis per reconèixer el treball que duen a terme els professionals, els centres, les institucions i les empreses, i per promoure l'orientació acadèmica i professional com a bé públic i d'accés universal. Places limitades.

Celebrem 10 anys de formació en mediació

De la mà de l'expert en pràctiques restauratives Jean Schmitz, el dia 19 d'octubre, a les 18.30 h, tindrà lloc l'acte de celebració dels 10 anys de formació en mediació. Al mateix acte es lliuraran els títols a les persones que van fer el curs d’Especialista en mediació 2022/2023. Places limitades!