Col·legi

Ja tenim l'Agenda de primavera!

Amb tots els cursos de l'Escola d'Estiu 2023 i de la Universitat Sènior 2023-2024, els Premis TFM, una entrevista a l'enginyera informàtica Karina Gibert i l'editorial del degà sobre l'Escola d'Estiu i la nova Junta de Govern, entre altra informació. Us animem a consultar-la!

Ja us podeu inscriure a l’oferta formativa per assolir i certificar el teu nivell de competència digital docent: A2, B1, B2, i formació de centre. Formació gratuïta a partir del mes de juliol. Places limitades!

50a Escola d'Estiu

Ja tenim publicada l’oferta formativa de la 50a Escola d’Estiu, que celebrarem del 26 de juny al 14 de juliol. En aquesta edició tan especial, us oferim una cinquantena de cursos de 20 h o 15 h, en diferents formats (presencial, semipresencial o virtual) i en diferents àmbits. 

Troba la formació que busques!

Cursos, activitats, jornades i seminaris

 

Convocat el XLII Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

Ja podeu presentar els treballs per optar al XLII Premi Arnau de Vilanova, adreçats a professors d'ensenyament secundari, alumnes de batxilerat, de grau, de màster universitari i de doctorat. El termini acaba el dimarts 14 de juny de 2023, a les 20 h.

CAMPUS

 

CODI DEONTOLÒGIC DE LA PROFESSIÓ DOCENT

 

Autoregulació
professional
i compromisos

 

Enguany, celebrem els 900 anys de la consagració de Sant Climent de Taüll, que va tenir lloc el dia 10 de desembre de 1123. Com era el nostre país en aquell moment? Per aproximar-nos-hi de manera integral i comprendre’n el context històric, social i cultural, a més de l’artístic, us proposem el cicle “El romànic i el seu temps”, que comprèn tres xerrades a càrrecs d’experts de renom i dues visites apassionants.

L’acte de cloenda de la 10a edició de la Universitat Sènior tindrà lloc el dia 1 de juny a les 11.30 h a la nostra seu. Comptarem amb Xavier Chavarria i Andreu Mayayo, que ens oferiran un diàleg a ritme de swing entre la música i la història del segle XX, i compartirem una copa de cava a la terrassa del Col·legi. No us ho perdeu! Places limitades!

La terra eixorca és un referent imprescindible, indispensable i indefugible de la poesia moderna. Durant el curs llegirem i comentarem paraula a paraula, vers a vers, secció a secció, el text íntegre d’aquesta obra mestra genial, incisiva i inquietant seguint les pautes de les darreres tendències d’investigació.

Convocada la tercera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat

Ja podeu presentar els treballs per optar als Premis, adreçats als alumnes matriculats als màsters en formació del professorat d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes de les universitats catalanes. El termini acaba el 31 d'octubre de 2023, a les 20 h.

COL·LEGIA'T

 

 

Sumem
plegats per
l'educació!

Notícies

Convocats els III Premis Els Temps de les Arts

Els Premis El Temps de les Arts volen estimular la cultura d’innovació i reconèixer el talent dels creadors i projectes realitzats en els diversos àmbits artístics de tots els territoris de parla catalana, de pobles i ciutats sigui quina en sigui la dimensió. El Col·legi de Llicenciats s'hi va adherir signant el manifest "Per una nova cultura compartida i oberta al món".

Actes del Taller d’escriptura autobiogràfica

Els dies 8 i 15 de maig tindran lloc a la seu del Col·legi dos actes vinculats als Tallers d'escriptura que imparteix Irene Yúfera, l'un dedicat a la lectura d'escrits dels alumnes del Taller, i l'altre de presentació del seu llibre "Qui parla i qui calla". Places limitades.

Convocada la tercera edició dels Premis de treball de fi de màster en formació del professorat

Ja podeu presentar els treballs per optar als Premis, adreçats als alumnes matriculats als màsters en formació del professorat d’educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes de les universitats catalanes. El termini acaba el 31 d'octubre de 2023, a les 20 h.

18a Fira d'Ocupació Universitària URV

El Col·legi serà present a la Fira d'Ocupació Universitària de la Universitat Rovira i Virgili, un espai per contactar amb empreses i entitats interessades a captar talent de la URV per la via d’ofertes de pràctiques acadèmiques o contractes de treball.

Lliurament dels Premis de treball de fi de màster

El dilluns 21 de març es va celebrar l'acte de lliurament de la segona edició dels Premis de treball de fi de màster, que reconeixen l'esforç que han fet durant un any les noves generacions de docents i premien els millors treballs de fi de màster.

Celebrem Sant Jordi 2023!

Us convidem a l'acte de celebració de la diada de Sant Jordi, amb la presentació del llibre "El fabricant de records", de Martí Gironell, premi Prudenci Bertrana 2022, que tindrà lloc a la sala Ramon Fuster del Col·legi el dia 21, a les 17 h. Places limitades.

La mirada de Islandia

El 25 d'abril, a les 18.30 h, tindrà lloc al Col·legi la presentació del llibre de David Rabadà i Vives, La mirada de Islandia. Parlarà també del llibre La Palma bonita. Un viaje por las cenizas, en una xerrada sobre vulcanisme comparat entre La Palma i Islàndia.

Les 7 tocades versionen dues obres de Jesús Moncada

No us perdeu l'adaptació dels actors de la companyia Les 7 tocades d’alguns capítols de les obres "Calaveres atònites" i "El Cafè de la Granota", de Jesús Moncada. Dimecres, 29 de març, a les 18.30 h, a la seu del Col·legi.

Molt per parlar, molt per viure!

Nova campanya “Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure!” per tal de fomentar el català entre els ciutadans del país, inspirada en la Queta, la protagonista de l’anunci “Dona corda al català” de l’any 2005.