Atorgats els XLII Premis de Filosofia Arnau de Vilanova

Col·legi Oficial

El jurat de la XLII edició dels Premis Arnau de Vilanova ha atorgat els guardons corresponents a les diferents categories. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc dimecres 27 de setembre a les 18.30, a la seu del Col·legi.

Acta de reunió del jurat per a la concessió del XLII Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

Reunit a Barcelona el dia 14 de setembre de 2023, el jurat, presidit pel degà del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, Àlex Rocas Jordi, i format per Àlex Agustí Polis, Jordi Beltran del Rey i Ambròs Domingo Belando, acorda premiar els treballs següents:

A) Premi per a professors d’ensenyament secundari

PREMI:

“El taller fenomenològic a l’aula: De la vivència a la convivència. Com aplicar la fenomenologia a les situacions d’aprenentatge”, de David Gozálvez Cintas, de l’Institut Vila de Gràcia, de Barcelona.

B) Premis per a alumnes de batxillerat

PRIMER PREMI

“Personatges en cerca d'autors i autors en cerca de personatges”, de Mateo Borràs Obregón, alumne de l’Institut Valldemosa, de Barcelona.

SEGON PREMI 

“La solitud a la filmografia d'Icíar Bollaín”, de Júlia Ferrer Torrecillas, alumna de l’Institut Montsoriu, d’Arbúcies.

TERCER PREMI

“Análisis del debate entre Parfit y Lewis sobre identidad personal: ¿Es la identidad lo verdaderamente importante en la supervivencia?”, de Alberto Bechara Bordes, alumne d’Aula Escola Europea, de Barcelona.

MENCIÓ

“Venus com a estereotip de la feminitat”, de Núria Martí Capera, alumna de l'Institut Roquetes, de Roquetes.

C) Premis per a alumnes universitaris

“Liminal. Estética en el umbral del tiempo”, de Marta Fernández Codina, alumna de la Universitat Nacional d'Educació a Distància, UNED.

 

Barcelona, 14 de setembre de 2023